Fata cu care nu ți-ai lăsa copiii să se joace…

26/02/2011 la 9:00 pm | Publicat în Mărturii, Praise Adonai | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Hai, dă-i drumu. Te provoc!”

Asemenea veninului, vorbele acestea au injectat otravă în inima mea. Am lăsat cuțitul în apa fierbinte și am plâns. Nu am putut să o fac. Am pierdut provocarea…

Ea m-a provocat să îmi înfing acea lamă în în încheietură, după ce am amențitat că sunt în stare să o fac. Întreg duhul meu adolescentin era rănit cu disperare; eu vroiam doar ca ea să mă oprească, să pledeze pentru viața mea, să îmi spună că valorez mai mult, să îmi arate că mă iubește. Dar ea era mult prea deșteaptă pentru mine. Știa că nu o voi face. Mamele știu lucrurile astea, nu-i așa?

Ești atât de proastă.”

Ești așa de urâtă.”

Singură în lumea mea adolescentină, hormonală și incomodă, m-am simțit confortabil în singurul loc unde mi s-a oferit asta. Și apoi…

Am rămas însărcinată.

Am făcut un avort.

Mi-am luat o rulotă și m-am jucat de-a adultul.

Am avut un lung șir de iubiți.

Simțeam că viața mă doare și îmi scapă de sub control.

În cele din urmă m-am mutat din nou cu tatăl meu, care locuia la șase state distanță de mama și a încercat să-mi recâștig ”normalitatea”.

Haine noi, teme pentru acasă, o stare de asediu. Normal.

Când îmi permit să privesc înapoi prin amintirile acelor vremuri, mai că îmi vine să cred că este vorba de o altă viață, complet străină de mine. Acum locuiesc în căsuța mea cochetă de la periferie, cu soțul meu bun și cu trei copii sănătoși, bine hrăniți și foarte iubiți. Trăim ”normal”.

Dar eu am fost ”acea” fată.

Iar ea era rănită și disperată și dorea doar să fie iubită.

Ea vroia doar să fie îmbrățișată și mângâiată.

Ea mă vroia pe mine care sunt aici, acum.

Și ea te vrea pe tine. Ea are nevoie de tine.

Iar dacă o vei vedea la școala copilului tău, vorbește-i. Arată-i bunătate și deschidere. Arată-i dragoste și har. Arată-i pe Mântuitorul. Ea este o intrusă, fata cea rea, cea căreia îți este ușor să-i întorci spatele.

Nu-i întoarce spatele.

S-ar putea ca într-o zi ea să aibă un cuvânt valoros de spus.

Sarah Mae are un trecut care i-ar fi fost și viitor dacă nu l-ar fi cunoscut pe Isus; imensul Lui harul salvator și călăuzirea lui gentilă au ținut-o în adorare. Ea este soția lui Jesse (un tip tare și priceput la toate) și este mămica a două fetițe superbe și a unui băiețel foarte activ și este autorul  câtorva site-uri.

Sursa: likeawarmcupofcoffee (cu permisiunea autoarei)

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.